tiistai 21. lokakuuta 2008

.: Tikun ahdistelut :.

Tässäpä vielä kuvia Tikun käyttäytymisestä juoksun aikana.

*puskee*

*nuolee*

Oli se vaan aika näky kun Tikku käy ahdistelemaan. Toinen on ihan puutteessa ja hinkuttaa itseään kaikkeen elävään ;-) Kauhea kurnutus tietysti kuuluu asiaan. Itsekin olen joutunut tämän neitosen käsiteltäväksi jo kerran. Ilmeisesti lajilla ja sukupuolella ei ole enää väliä kun on tarpeeksi "juoksuhuuruissa". Sitkeästi vain sinnittelemme ensivuoteen juoksujen kanssa, sitten koittaakin ensimmäisen pentueen yritys :-)

lauantai 11. lokakuuta 2008

.: Tikun juoksu :.

Voi että tuota meidän Tikun juoksua. Neiti on niin miehenpuutteessa, että yrittää jo viedä minunkin mieheni!! Herranen aika, pitäiskö alkaa huolestumaan kun Tikku lähentelee...se pesee Teron hiukset ja kirputtaa, puree paitaa ja tassuttelee, mouruaa, kurnuttaa ja yrittää vimmatusti hinkuttaa itseään, tsiisus *pyörittelee silmiään*

Kyllä tässä alkaa olla jo aika tukalat paikat sekä Tikulla että meillä hänen holhoojillaan. Pian pitää neitonen viedä kunnon kolliherran käsittelyyn, ehkäpä sitten hetkeksi jäisivät juoksutkin kun tietää mitä siitä seuraa ;-)

Eipä tuo lähentely nyt vielä mitään, mutta Tikun merkkailu on melko rasittavaa. Pitää varmaan teipata katin takamukseen side. On jo vähän surkuhupaisaa kun meikä juoksee sihisten neidin perässä olohuoneen ja keittiön väliä huutamassa että "ei ei ei, et pissi siihen". Jopa keittiön liedeltä on joskus löytynyt pisut. Eniten ottaa päähän kun on juuri pessyt jotain ja toinen vetää siihen nimmarinsa '-_- Ei ole helppoa pitää malttia pelissä, kun huomaa, että sitteriin tai turvakaukaloon ollaan pissitty. No, kyllä tää tästä :-)

tiistai 7. lokakuuta 2008

.: Syyskuvia :.

Käytiin tuossa syyskuun puolella kisujen kanssa ulkosalla kuvauskeikalla. Uutta kameraa piti testailla tällä reissulla, ja tuli sillä pari ihan hyvääkin kuvaa napattua. Kuvauspaikkana on Ulvilan kirkon takana oleva kaunis puistomaisema. Avustajina minulla olivat veljeni sekä mieheni. Ei olisi muuten tullut kuvailuista mitään kahden vilkkaan kissan kanssa. Tässä vähän satoa:


Tästä kuvasta olen erittäin ylpeä, minusta se onnistui vieläpä ihan kohtalaisen hyvin :-) Wild Forestcat ;-)
Uljaana (kuin näyttelyasennossa oleva koira).

Yllä veljeni (Riku) sekä Tikku-norjalainen.
My brother (Riku) and Tikku (Norwegian forestcat).

Yllä oleva näky oli ihan tavallinen. Karkki esittää aina niin kovaa jätkää, mutta sitten kun ollaan jossain muualla kuin kotimaisemissa se hakeutuu heti Tikun huomaan ja etsii hänestä turvaa ;-)

As you can see, they walk together. Tikku run ahead and Karkki behind. Karkki feel insecure and usually Tikku take Karkki under her wings.









Tässä kuvassa näkyy hyvin Karkin hyvin tasoittunut Hotred väri!

Karkki had a very strong red colour witch seem'd like tabby when she was kitten.






Yllä olevasta kuvasta puuttuu enää se tuuhea kaulus ;-)

The picture above: Only the bushy collar is missing.