perjantai 10. heinäkuuta 2009

.: Australia-pennut lentävät pian pesästä :.

Aika menee kyllä aivan liian nopeaan. Tässä sitä ollaan liki 12 viikkoisten pentujen kanssa ja luovutus on edessä! Tuntuu kuin viisikko olisi juuri syntynyt ja juuri kun heihin on kunnolla tutustunut, pitääkin heistä jo luopua (luulempa, että kaikilla muillakin kasvattajilla on pentuaika mennyt yhtä nopsaan).

Kuitenkin vielä Kingi on vailla kotia. Siitä on itsellä ollut tietynlainen huoli, että pääsisi nyt hyvään kotiin niinkuin muutkin pennut. Ja mieluiten tietysti tässä samoihin aikoihin, kuin luovutuskin on. Ei muuta kuin pidetään peukut pystyssä!

Tänään olikin pentujen toiset rokotteet ja sirutukset. Reissu suoritettiin tällä kertaa ilman emo-Karkkia, sillä viime kerralla Karkki taisi aiheuttaa stressaantuneella käytöksellään enemmän harmia kuin hyötyä. Nyt Karkki jäi kotiin ja pennutkin olivat paljon rauhallisempia, kun äiti ei ollut maukumassa koko ajomatkaa. Sirujen laittaminen ei ollut pentujen mielestä lainkaan kiva juttu, mutta siitä selvittiin kuitenkin vähillä huudoilla. Ainoana taisi olla Monopoly kun hieman huusi kovempiäänisesti sirutusta. Kingiltä kuunneltiin uudestaan sydän (viime eläinlääkärikäynnillä kuului pieni sivuääni sydämestä), mutta tällä kertaa eläinlääkäri ei enää löytänyt sivuääniä (mikä on todellakin helpotus!) ja kaikki pennut saivat terveen paperit.

Mitäköhän muut kisumme tuumivat, kun pennut lähtevät uusiin koteihinsa ja talossa hiljenee. No joo, jäähän meille kaunis Kiara vanhempien rouvien riesaksi, mutta ainakin tähän mennessä Kiara on ollut suht rauhallinen tapaus. Tikulla on vihdoin ollut leikkikavereita kylliksi :-D Ihmeellistä kyllä, sillä ei ole myöskään ollut pentujen aikana yhtäkään juosua! Siitä en kyllä valita :-) Ja painoa sille on kertynyt kiitettävästi, enää se ei ole nimiensä veroinen, heh. Karkki on pudottanut kaikki karvansa. Ja viikko sitten Furminoitiin Karkki, joten eihän koko kissasta jäänyt pari hassua karvaa jäljelle. Mutta ehkäpä sille tulee vielä kaunis turkki loppuvuodeksi.

Nyt alkaa olla ajankohtaista suunnitella seuraavia näyttelyitä. Pennut nyt ainakin näyttäytyvät joissakin loppuvuoden näyttelyissä. Toivoisin ainakin osallistumista Pirokin norjalaisten metsäkissojen erikoisnäyttelyyn :-)) Mutta siitä vielä myöhemmin lisää...