tiistai 10. elokuuta 2010

.: Brasilia-pennut 12 viikkoa :.

Niin se aika vaan menee, Tikun ja Tofun pennut ovat jo muuttamassa pesästä. Toisaalta olen oikein huojentunut, sillä välillä niitä on oikein käynyt sääliksi kun Visa 2-v kiusaa niitä perässä juosten ja karvoista vetäen :-/ Ja vaikka kuinka olen yrittänyt kasvattaa (sekä lapsia että kissoja) tottelevaisiksi niin se näytä tuottavan tulosta.

Fazu pääsee jo lauantaina uuteen kotiinsa Marin luo (Harjavaltaan) ja Unna sitten vasta syyskuussa Marjutin luo Ouluun (Satuhelmen kissalaan). Kyllä niitä pienokaisia silti ikävä tulee, tuntuu ettei ole tarpeeksi päässyt niitä vielä paijailemaankaan.

Pentupakkausten vääntämiset on kunnolla käynnissä -ja taas se on jäänyt viime tippaan. Koska tää nainen oikeen oppii toimimaan ajoissa?! :-D

Fazu on tulossa ihmettelemään PIROK:n näyttelyä pentuluokassa syyskuun eka viikonloppu. Katsotaan sitten miten jatkossa käy ;-) Tyhmänäni menin myös ilmoittamaan karvattoman äipän näyttelyyn x-D Taitaapi jäädä silti rouvalta se näyttely väliin... :-)

Uusi (lue: ISO) eteisenpeili on ihmetyttänyt kissoja :-D Ne aluksi eivät oikeen tahtoneet uskoa, että sieltä peilistä kurkki vain peilikuva eikä joku ärjynnäköinen lajitoveri ;-)

Vielä vimppa "neuvola-käynti" olisi huomenna pentusilla edessä. Eli tehosterokotteet, sirut ja tarkastukset on sen jälkeen kunnossa. Pakasta vedetyt tuliterät rekkaritkin saapuivat tuossa jokunen päivä sitten :-) Pian ovat pikkuiset reput selässä lähdössä suurta maailmaa tutkimaan.