torstai 14. lokakuuta 2010

.: Syystunnelmointia kissa kainalossa :.

Kävinpä sitten hakemassa Kiaran Champion-pokaalin, jonka Satakissa lahjoitti. Kyllä nyt kelpaa sitä esitellä, tosin ehkä odotetaan jo vielä innokkaampana seuraavaa virstanpylvästä,  joka toivottavasti saavutetaan Tallinnassa :-)

Hoksasin myös, että nämä saattavat olla aivan viimeisiä hetkiä kun on mahdollista kuvata kisut ulkosalla syyssävyissä. Siispä kameraa kaivelemaan esille ja kissojen kanssa pihalle ja äkkiä!

Syyssiivoa tehdessäni löysin myös kadonneet kissanmintut. Kissat hullantuivat tuoksusta ja kierivät pitkin lattioita :-D Kiepsautin yhden leluhiiren tässä kissojen huumeessa ja sen jälkeen hiirulainen saikin kovaa kyytiä ;-)

Vihdoin alkaa lähestyä myös Unnan luovutuspäivä. Hieman jo hirvittää se reilun 6h ajomatka Ouluun (lasten ja kissan kanssa!). Ja siitä vielä ristiäisiin Jyväskylään (jossa on lunta jo enemmänkin). Kelinkin ennustetaan olevan viikonloppuna hieman epävakaa, hui. Onneksi on talvirenkaat alla! :-)

 Karkki-mummo maastoutuu syyssävyihin :-D

 Kiara

Kissafarin Amazonas "Unna"

maanantai 11. lokakuuta 2010

.: Kasvattajan reissupäevä :.

Kävimme pienellä lauantai-ajelulla pääkaupunkiseudulla reissussa oli mukana Visa-poikanen ja mamma ^_^). Lähtö venahti aamusti vasta  kymmeneen, sillä emme pitäneet mitään kiirettä. Matkallakin piti pysähtyä pari kertaa kun ensin takapenkiltä kuului "Äiti, mullon pissähätä" ja sitten unohtui ostaa samalla tuliaiset niin piti pysätä vielä toisen kerran.

Suurkiitoksen myös vanhempieni naapurille, joka lainasi navigaattoriaan :-D Menimme sen ansiosta aivan uusien reittien kautta Mäntsälään.

Mäntsälässä meitä odottivatkin Minna, Jussi ja Marja (jota oli myös kiva nähdä pitkästä aikaa!) sekä tietysti lauma kisuja :-D Ensimmäisenä meitä vastaan tepasteli ihana-Saga <3 niin "Karkkimaisin"elkein, sitä ei voinut olla ohittamatta silittämättä. Visakin totesi heti, että "tää on miun lemppari-kissa" :-D Seuraavana musta pikkupentu (nimeltään Rasmus) sipsutteli eteiseen meitä vastaan. Kauhistelin sitä, kuinka kookas se jo olikaan 10viikkoiseksi. Mutta se olikin pentueen isoin :-)

Visa oli nukkunut juuri päikkärit niin virtaa siinä pojassa kyllä riitti (koko ajan sai olla sanomassa miten niiden pentujen kanssa oikein kuuluu/saa leikkiä). Mutta hän kyllä nautti täysin siemauksin kyläilystämme Norleon-kissalassa. Varsinkin kun ilmoitettiin, että nyt olisi kahvia tarjolla :-D

Kuusi pientä kissanpoikaa ihastuttivat ja sai pentukuumeen kasvamaan!

Minnan ja Jussin luota käänsimme "hopearastaan" (eikö vaan ole ihana lempinimi Astralleni x-)) keulan kohti Helsinkiä. Matka taittui n.20minuutissa! ERY-SYD näyttelyyn saavuttuamme treffasimme onnesta soikean kahden tuoreen IC-kissan omistajan, Tarjan. Kasvattini, Kissafarin Muru, oli juuri valmistunut uuteen titteliinsä ja oli hän kauniina syysturkissaan :-) Oli mahtavaa päästä hellimään pientä. IC:n oli ansainnut myös Murun kaveri, Aasa, suloinen pyhä birma tyttönen.

Haukkasimme palan eväistä paneelin aikaan ja ei kauaakaan kun annettiin jo poistumislupa ja jouduimme rynnimään muiden seassa pihalle. Siitä alkoikin pitkä kotimatka ja pieni levähdystauko Autokeitaalla hesemättöä nautiskellen ;-)

Reissu oli kerrassaan onnistunut ja kiitän eritoten äitiäni joka oli mukana (ja auttoi Visku-poitsun vahtimisessa ;-))!