tiistai 20. syyskuuta 2011

.: Ihanan tunnelmallinen syksy :.

Syksy on lempivuodenaikani -hämärtyvät illat ja kynttilät, putoilevat ruskalehdet.. Kaikki on niin tunnelmallista. Myös Kiara ja Sumu taisivat syksyn innoittamina löytää yhteisen lemmensävelen. Tiinehtymisen merkkejä olen mielestäni havainnut. Kiara on entistäkin hellyydenkipeämpi höpsö, jonka mahan alla punertaa rivi maitohanoja :-) Marrasvauvat ovat tervetulleita!

 Tässä vielä pariskunnan tuore kihlakuva <3

Viikko sitten meillä kävi kissamaisia vieraita, nimittäin Nelli kisujensa kanssa. Villaricca (Tuikku) oli kasvanut ihan hirmuisesti. Ja samoin ragdoll-kaveri Vuokko. Onnistuimme ottamaan parivaljakosta muutaman kuvan pihalla ja sisälläkin. Niinkuin kuvista voi huomata, Tuikku on täysin Tikun "paranneltu" versio 2 :-D Äidiltään on perinyt kyllä värityksensä (nenänpäätä myöten) ja kauniit silmät.



 Tuikun kaveri Vuokko


 Nelli ja Tuikku nuuhkimassa syysilmaa ;-)

Komee on Tuikun viiksivarustus :-D

Myös Fuchista (Kissafarin Melbourne) on tullut uusia ihania kuvia. Olen ahkerasti käynyt blogissa seuraamassa kuulumisia -> FIN*Crimsonette's blogiin
Kyllä on Fuchi tuuheassa turkissa pysynyt läpi vuoden! Hän on lisäksi äitinsä tavoin reipas ulkolenkkeilijä, joka ilmeisesti on kova myös samalla huutelemaan.

 Tuore kuva Fuchi-neitosesta :-)