tiistai 2. joulukuuta 2008

.: Turok marraskuu -08 :.

Karkki 22.11. : Valmistui Championiksi
Karkki 23.11. : Sai ensimmäisen CACIB:n ja oli Värin paras

Onnea myös Norleon kissalan Lindbrekkas Shamickalle "Iinekselle" International Champion -tittelin saavuttamisesta!

Myös muille tutuille onnittelut hyvästä näyttelymenestyksestä!

Menomatkat sujuivat hyvin ja näyttelyt sujuivat rennosti. Ongelmistakin selvittiin hienosti...sunnuntain näyttelypäivän jälkeen koitti kotiinpaluu, mutta lumimyrsky oli silloin juuri pahimmillaan. Niimpä ajoimme koko matkan n.40-50km/h nopeudella..(tai hitaudella ;-) ). Selvisimme silti ehjin nahoin kotiin. Olen todella tyytyväinen ettemme ottaneet 7kk vanhaa poikaamme mukaan sinne lumimyräkkään. Silloin olisi ollut varmasti aika mielenkiintoinen takastulomatka. Toinen ongelmamme johtuikin Karkin oveluudesta! Neitonen ei millään malttanut pysyä häkissään ja yritti kaikin keinoin sieltä ulos. Hän sai jotenkin kummasti häkin oven auki, mutta onneksi naapurit kerkesivät sitomaan oven paremmin kiinni (kun me olimme itse silloin juuri syömässä). Mutta eipä tämä norskineitonen hevillä luovuttanutkaan! Saimme kuulla, että sillävälin kun olimme olleet poissa, oli punainen hirmumme palautettu häkkiinsä *noloa!* Jotkut kiltit miehet olivat sen kuulemma tuoneet ja eräät ystävämme olivat sitoneet myös katon lujasti kiinni. Tämä neiti kun olikin keksinyt tulla katon kautta ulos asumuksestaan!! Tiiä häntä sitten, että eikö sisustus miellyttänyt..vai oliko kenties poikaystävää ikävä ;-) Kiitos kaikille apunsa antaneille!

Kiitos myös Norleonin Minnalle joka muisti Karkkia kortilla ja nameilla valmistumisen johdosta <3 Pentusuunnitelmat saattavat aikaistua. Siitä kerron vielä myöhemmin paremmin. p.s. Sanokaa vaan jos häiritsee, että täällä on teidänkin kuvianne -otan sitten pois :-)

Yllä Fin*Norleon Karkki sunnuntaina. Kuva: Heikki Siltala



Yllä Minna ja N*Lindbrekkas "Iines" sunnuntaina. Kuva: Kati S

Yllä Laura ja Fin*Leoline "Jimi", sunnuntailta tämäkin. Kuva: Kati S

Alla on kuva Karkista ruusukkeensa kanssa.

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Eihän toi mun naama niin kovin nätti ole, mut Iineksen kasvattajakin lätkäs sen jo nettiin ;-) Et ei haittaa, vaikka onkin näkyvillä.

Karkki on kyllä aika ovela neito! Ens kerralla sitten paremmat kiinnitykset häkkiin, niin pysyy siellä missä pitääkin :-)