maanantai 6. syyskuuta 2010

.: Syksyisiä PIROK-kuulumisia :.

Tampere ja PIROK -tottakai siellä piti käydä!! Itse olin vain sunnuntaina näyttelyttämässä, mutta otin myös tukijoukot mukaan (Heikki+lapset). Lisäksi kyydissämme tuli myös Fazu ja hänen omistajansa Mari, jotka olivat ensimmäistä kertaa näyttelymatkalla :-) ..mutta toivottavasti eivät viimeistä ;-)

Lauantai 4.9. tuloksia:
  • Kissafarin Norseman "Tofu" EX1 CAP
  • Kissafarin Melbourne "Fuchi" EX3/3

Sunnuntai 5.9. tuloksia:

  • Kissafarin Salvador "Fazu" EX1
  • Cougar's Andrea Anders "Tikku" EX1 CAC
  • Kissafarin Melbourne "Fuchi" EX3/3

Kiitos kasvateille/heidän omistajilleen mukavasta näyttelystä. Ja hienoa, että Tofun omistaja Sannakin tuli vielä ihan vartavasten meitä moikkaamaan sunnuntaina! :-)

Kävimme myös ruokailemassa ravintola Franklyssa. Ja kyllä se sienipasta vasta olikin herkullista!! Ja niin iso annos ettei sitä meinannut kaikkea jaksaa edes syödä vaikka nälkä oli kuin hevosella :-D

Oli upeaa päästä viemään oma kasvatti-Fuchi tuomarille arvosteluun. Tyttö oli kasvanut jo isoksi ja turkkia sillä oli reippaasti. Fuchi käyttäytyi siivosti, mitä nyt pari kertaa päästeli hermo-sihahtelujaan ;-) Kaunis neito. Tuntui kuin typy olisi muistanut että "Karkki-äipän emäntähän se siinä ilahtui minut nähdessään". Olisi voinut vaikka koko loppupäivän viettää Fuchia paijaten. Myös lapsille (sekä isännälle) oli tärkeää nähdä Fuchi-sutsi, johon pentuaikana niin kovasti jo kiintyivät :-)

Tikun avoimen luokan sertistä olin ERITTÄIN yllättynyt! Olin jo valmistautunut jopa siihen, ettei 4kk sitten synnyttänyt äippä olisi päässyt edes näyttelyyn kuntonsa vuoksi, mutta meille vain toivotettiin hyvää näyttelypäivää eläinlääkärintarkastuksessa. "Koinsyömästä" turkista ja pulleahkosta kunnostaan huolimatta Tikku yllätti meidät ja sai kuin saikin toisen CAC:nsa. Ehkäpä pienen näyttelytauon jälkeen se voisi saavuttaa jopa sen CH-tittelinkin ^_^ (mutta eipä nyt liikoja odoteta ;-)).

Ei kommentteja: