torstai 14. lokakuuta 2010

.: Syystunnelmointia kissa kainalossa :.

Kävinpä sitten hakemassa Kiaran Champion-pokaalin, jonka Satakissa lahjoitti. Kyllä nyt kelpaa sitä esitellä, tosin ehkä odotetaan jo vielä innokkaampana seuraavaa virstanpylvästä,  joka toivottavasti saavutetaan Tallinnassa :-)

Hoksasin myös, että nämä saattavat olla aivan viimeisiä hetkiä kun on mahdollista kuvata kisut ulkosalla syyssävyissä. Siispä kameraa kaivelemaan esille ja kissojen kanssa pihalle ja äkkiä!

Syyssiivoa tehdessäni löysin myös kadonneet kissanmintut. Kissat hullantuivat tuoksusta ja kierivät pitkin lattioita :-D Kiepsautin yhden leluhiiren tässä kissojen huumeessa ja sen jälkeen hiirulainen saikin kovaa kyytiä ;-)

Vihdoin alkaa lähestyä myös Unnan luovutuspäivä. Hieman jo hirvittää se reilun 6h ajomatka Ouluun (lasten ja kissan kanssa!). Ja siitä vielä ristiäisiin Jyväskylään (jossa on lunta jo enemmänkin). Kelinkin ennustetaan olevan viikonloppuna hieman epävakaa, hui. Onneksi on talvirenkaat alla! :-)

 Karkki-mummo maastoutuu syyssävyihin :-D

 Kiara

Kissafarin Amazonas "Unna"

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Liian nopeaan se 6h kuitenkin menee, kun on edessä pennun luovutus :-) Mutta kiva että pääsee vihdoin uuteen kotiin totuttelemaan!

Syksyinen Karkki oli kyllä oikein hienon näköinen ilmestys, kunhan saan inspiraation päivittää kotisivuja, niin täytyy päivittää Karkin sivu myös :-)