perjantai 14. tammikuuta 2011

.: 2011 suunnitelmia :.

Vuosi 2011 tuo kaikenlaista uutta tullessaan :-)

Meille on tulossa vauva! Ja kaikki Facebookissa vierailleet tietävätkin jo, että ihan karvavaavihan se sieltä tulee tammikuun lopulla perheemme jäseneksi ;-) Sunshire's kissalasta toivotamme tervetulleeksi siis pienen sinitabbyherran (aivan, meille tulee POIKA! Apua, olen jo aivan vellit housuissa).


Kevään 2011 pentusuunnitelmatkin on puoliksi julkaistu (odotamme vielä lopullista varmistumista Tikun sulhon suhteen :-)). Kiaran ikijuoksu loppui joskus ennen joulua ja nyt vain odottelemme seuraavaa, jotta voisimme lähteä Kuopioon. Ilmoitusta on tullut, että Hilirimpsis kissalan Tahvo jo kovasti odottaisi Kiaran treffiseuraa. Ja uskokaa tai älkää, kyllä tää mammakin olisi niin ylpee tyttären ekasta talviromanssista ;-)


Niin, tulipa liityttyä paikallisen Satakissan (SUROK-Porin piiri) hallitukseenkin ja otettua kontolle 4kertaa vuodessa ilmestyvä lehti (onneksi Satu on minun kanssa tässä jamassa ja vanhemmat jäsenet opettaa varmasti nuoremmille tapoja ;-)). Jäsenenä on muuten tultu oltua jo parisen vuotta ja toiminnassa oltu mukana aikaisemminkin.

Ei kommentteja: