tiistai 8. maaliskuuta 2011

.: Kevät on saapunut! :.

Tai tähtitieteellisestihän kevät alkaa vasta 21.3... Mutta nyt on jo niin keväinen olo, kun tsirput laulelee aamuisin ja aurinko lämmittää, lumet sulaa ja ja...kisut alkaa mouruilemaan. Niinpä, Tikulle tuli juoksu, jonka havaittuamme lähdimme oitis Pietarsaareen Dunderkattens-kissalaa kohti. Matka oli mukava ja oli ilo jättää merkkaileva kattimme sinne kollilaan nauttimaan Zimban (Pikkumetsän MassaMake) seurasta ;-) Herra oli selvästi riemuissaan saadessaan naisseuraa pitkästä aikaa.

No nyt on neiti haettu treffeiltä jo kotiinkin ja jäämme odottelemaan jännittyneinä saiko pariskunta lemmenlomallaan aikaan pikkuvauvoja :-) Suuri kiitos Tiinalle ja Eevalle hakumatkan seurasta ja Monicalle vieraanvaraisuudesta, minulla oli oikein mukavaa!

Tikku <3 Zimba, K18-materiaalia :-D

Vielä odotamme Kiaran juoksua alkavaksi...viime juoksusta on jo 2½ kk, siitä on ikuisuus! Saattaa osuutta asiaan olla uudella pennullakin, joka kiivaasti on Kiaran tississä kiinni aina kun silmä vältää. Kiara on ottanut Sumun vauvakseen ja tykkää hoivailla tätä tuon tuosta. Pian voisin jopa harkita heidän erottamistaan eri huoneisiin väliaikaisesti! -_-

Sumu on muuten sopetunut erittäin hyvin, ihan kuin se olisi aina ollut osa meidän laumaa. Painoa on tällä hetkellä 2,5 kg tuolla reilun 4kk ikäisellä ukkelilla. Jyväskylän näyttelyssä pyörähdimme Sumun kanssa ollen LA:na EX1 ja SU:na EX1 VP. Reissussa oli mukana myös Sunshire's Morgana (LA:na EX1 VP ja SU:na EX1) ja Koeni's Caprice (LA & SU EX1). Oli kiva tavata Katja ja Taija, kiitos teille seurasta :-))

Sumu oli sitä mieltä ennen näyttelyreissua, että kissapyykille käypi tie :-)
Saunomaan lähdössä ;-)
Ja lopuksi suihkunraikkaana!

Niin juu, meillä oli kisut kovin kipeinä lähes koko helmikuun :-/ Kaikki alkoi Kiaran äkkinäisestä pahoinvoinnista ja se meni päivässä heikkoon kuntoon. Oireina oli kakominen, ruokahaluttomuus, ripulointi ja syrjään vetäytyminen. Antibiooteilla ja herkkuruualla hoitui kuntoon. Karkki tuli viimeisenä kipeäksi ja sai lopuksi vielä silmätulehduksen. Nyt silmätulehduskin alkaa olla hoidettu.

3 kommenttia:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Pidetään peukkuja Tikulle, toivottavasti onnestaa... Sumutin näyttää kovin innostuneelta saunareissulle lähdettäessä, hassu pieni kollipoika ;) Ja onnea hyvästä näyttelymenestyksestä, onneksi kissanne ovat tervehtyneet.

Minde kirjoitti...

Sumu on kivan näköinen ipana <3

Tsemppiä tuleviin pentusuunnitelmiin! :-)

Katis kirjoitti...

Kyllä täällä on onnestanut! ^_^ Tikun masu on söpösti pyöristynyt.

Sumu on vielä ihan hoikkeli kollipoika, mut eiköhän se siitä kasva vielä isoksi mieheksi niinkuin isänsäkin :-)