sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

.: Näytelmiä ja yövieraita :.

Kiaran kanssa on käyty Tampereen näyttelyssä 25.-26.toukokuuta. Molempina päivinä Kiara sai CAGCIB-sertit sekä oli VärinParas ja TuomarinParas. Lauantai oli vielä norjalaisten metsäkissojen erikoisnäyttely, joten hallilla oli hyvin edustettu tämä sydäntä lähinnä oleva rotu.

Kiitos Suville, joka auttoi jaksamaan rankan viikonlopun läpi. Kiitokset myös Outille kuvan "Kultainen" kangaskyltistä. Kiara oli lahjansa ansainnut ja mikä parasta, sattuipa tuo olemaan vielä ihan sävysävyyn häkkiverhojen kanssa. Oli tietysti mukava myös nähdä teitä muitakin vanhoja ja uusia tuttavuuksia :-) Katsotaan missä näyttelyssä ensi kerralla tavataan!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
Meillä on tämän viikonlopun ollut E-pentueen Madrid (eli kotoisammin Carlos) hoidossa. Carlos on Kiaran ja Sumun poika, 1v2kk ikäinen aktiivinen nuorimies. Meillä on mennyt täällä tosi kivasti "Iso Seen" kanssa...ollaan käyty lenkillä ja potkittu palloa pihassa. Carlos pääsi myös leikkimään siskonsa lapsien kanssa. Filippiiniläisten mielestä heidän Carlos-eno on tosi magee tyyppi ja sen kanssa on hauska leikkiä hippaa.

Ei kommentteja: