lauantai 25. tammikuuta 2014

.: Tervetuloa vuosi 2014 :.

Niin se on taas uusi kalenteri ripustettu seinälle. Vuosi 2013 oli mukava ja jälleen saimme tutustua uusiin ihaniin ihmisiin kissaharrastuksenkin tiimoilta. Filippiiniläiset (Eden x Black = F-pentue) löysivät hyvät kodit ja kerran tuli käytyä myös kissanäyttelyssä Tampereella. Muuten vuosi on ollut hyvinkin rauhaisa kasvatuksen näkökulmasta katsoen. Tässä Filippiiniläisten kuulumisia:

Mindanao "Piaf" asustelee Tampereella ihanan ihmisperheensä kanssa. Tyttönen kävi eläinlääkärin veitsen alla aivan loppuvuodesta 2013 ehtien kokea yhden juoksun ennen sitä. Kuva leikkauksen jälkeiseltä illalta by M.Helanen.


Agusan "Aku" elelee Eurassa yhdessä kahden kissakaverinsa, Killen ja Eddyn, kanssa. Akun perhe on käynyt näyttämässä tuomareille poikaa Turun kissanäyttelyssä marraskuussa. Aku sai lauantaina tulokseksi ex1 ja sunnuntaina ex2. Aku on käynyt täällä meilläkin kylässä Eddyn kanssa! Kurosten perheelle kiitos ihanista kuvista, jotka tuli joulukortin mukana Siellä ne edelleen koristaa meidän jääkaapin ovea :-) Kuvat: Tessa.lv

Hyvinkäällä asustelevat veljekset Manila "Angelo" ja Iloilo suloisen pariskunan hellässä huomassa. Kuva: P.Pohjanraito
Fuga (alla) ja Palawan (yllä) ovat kovia poikia saunomaan yhdessä enonsa Kissafarin Barcelona "Nugan" kanssa. Veljekset asustelevat siis Raikussa minulle todella rakkaaksi muodustuneen pariskunnan luona :-)


Porissa asusteleva sijoituskollimme Kissafarin Luzon "Cassu" pääsee todennäköisesti siitostesteihin kevään aikana. Kun naimalupa on hankittu, niin punainen herra vastaanottaa hyvinkin mielellään kutsuja treffeille. Mutta kutsut kulkevat luonnollisesti kasvattajan suodattimen kautta, joten kaikki daamit eivät pakosti pääse ihan treffeille asti :-)


Vuodelle 2014 ei vielä ole suunnitelmia lyöty lukkoon, mutta todennäköisesti myös tästä vuodesta on tulossa rauhallinen. Kiaralla ja Sumulla on implantit ja muut kotonamme asustelevat kissat ovatkin aitoja kastraatteja. Eli hyvin "hiljaista" on. Tässä nyt vaan katsellaan, että vaikuttaako kevään tulo implantti-pariskuntaan mitenkään. Kiara x Sumu yhdistelmä saa siis tulla jos on tullakseen, kolmannen kerran :-) Arki muuten on varsin vauhdikasta neljän lapsen kanssa (ikähaarukka heillä on 1v-12v). Nuorimmainen juuri oppinut kävelemään ja vanhimmaisilla alkaa murkkuikä kolkutella ovella, huh huh :-D

Ei kommentteja: