tiistai 7. lokakuuta 2008

.: Syyskuvia :.

Käytiin tuossa syyskuun puolella kisujen kanssa ulkosalla kuvauskeikalla. Uutta kameraa piti testailla tällä reissulla, ja tuli sillä pari ihan hyvääkin kuvaa napattua. Kuvauspaikkana on Ulvilan kirkon takana oleva kaunis puistomaisema. Avustajina minulla olivat veljeni sekä mieheni. Ei olisi muuten tullut kuvailuista mitään kahden vilkkaan kissan kanssa. Tässä vähän satoa:


Tästä kuvasta olen erittäin ylpeä, minusta se onnistui vieläpä ihan kohtalaisen hyvin :-) Wild Forestcat ;-)
Uljaana (kuin näyttelyasennossa oleva koira).

Yllä veljeni (Riku) sekä Tikku-norjalainen.
My brother (Riku) and Tikku (Norwegian forestcat).

Yllä oleva näky oli ihan tavallinen. Karkki esittää aina niin kovaa jätkää, mutta sitten kun ollaan jossain muualla kuin kotimaisemissa se hakeutuu heti Tikun huomaan ja etsii hänestä turvaa ;-)

As you can see, they walk together. Tikku run ahead and Karkki behind. Karkki feel insecure and usually Tikku take Karkki under her wings.









Tässä kuvassa näkyy hyvin Karkin hyvin tasoittunut Hotred väri!

Karkki had a very strong red colour witch seem'd like tabby when she was kitten.






Yllä olevasta kuvasta puuttuu enää se tuuhea kaulus ;-)

The picture above: Only the bushy collar is missing.



4 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Tosi ihania kuvia ja hienot maisemat!

Täytyy varmaan pistää Karkille jotkut isommat valjaat postissa tulemaan, eikö noi oo ne samaiset xs valjaat jotka sai pentuna :-D

Katis kirjoitti...

Joo, noi on just ne samaiset valjaat! Ja meni vielä viimeksi ihan hyvin päälle, ei ees kiristänyt x-) On meillä sitten kahet tollaset samanlaiset valjaat jotka Tikulla on kuvissa päällä, ne on todettu todella hyviksi. Ollaan varmaan Mustista ja Mirristä joskus aikoinaan ostettu :-)

Minde kirjoitti...

Ai jaa :-) Iinekselläkin on M-koko, niin toi xs vaikuttaa niin kauheen pieneltä! Ei tietty mahan kohdalta oo mitenkään pieneksi mennyt Iinekselle (laiha luikero), mut pää ei mee läpi kunnolla niistä pienemmistä ja se ei suostu kävelee, jos se puristaa :-)

Katis kirjoitti...

No jos ihan rehellisiä ollaan, niin XS-valjaat jää ihan just narikkaan. Karkki saa siirtyä nyt "aikuisten" valjaisiin ;-)

Muistan vieläkin ne päivät kun vein Karkkia ekoja kertoja ulos, sillon se oli ihan sekasin noista valjaista..käveli millon sivuttain ja millon takaperin, välillä meni ihan maata pitkin kun valjaat oli nii uus juttu ja tuntu hassuilta :-)