lauantai 11. lokakuuta 2008

.: Tikun juoksu :.

Voi että tuota meidän Tikun juoksua. Neiti on niin miehenpuutteessa, että yrittää jo viedä minunkin mieheni!! Herranen aika, pitäiskö alkaa huolestumaan kun Tikku lähentelee...se pesee Teron hiukset ja kirputtaa, puree paitaa ja tassuttelee, mouruaa, kurnuttaa ja yrittää vimmatusti hinkuttaa itseään, tsiisus *pyörittelee silmiään*

Kyllä tässä alkaa olla jo aika tukalat paikat sekä Tikulla että meillä hänen holhoojillaan. Pian pitää neitonen viedä kunnon kolliherran käsittelyyn, ehkäpä sitten hetkeksi jäisivät juoksutkin kun tietää mitä siitä seuraa ;-)

Eipä tuo lähentely nyt vielä mitään, mutta Tikun merkkailu on melko rasittavaa. Pitää varmaan teipata katin takamukseen side. On jo vähän surkuhupaisaa kun meikä juoksee sihisten neidin perässä olohuoneen ja keittiön väliä huutamassa että "ei ei ei, et pissi siihen". Jopa keittiön liedeltä on joskus löytynyt pisut. Eniten ottaa päähän kun on juuri pessyt jotain ja toinen vetää siihen nimmarinsa '-_- Ei ole helppoa pitää malttia pelissä, kun huomaa, että sitteriin tai turvakaukaloon ollaan pissitty. No, kyllä tää tästä :-)

3 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Voi ei! Voin kuvitella, et toi on aika rasittavaa.. varsinkin pienen lapsen kanssa!

Täytyy koputtaa kovasti puuta, ettei se toinen ala merkkailee... Ei oo kyllä Saga ikinä koskaan tehnyt mitään laatikon ulkopuolelle, joten ihmettelen suuresti jos tyttö alottais moiset hommat. Mut eihän sitä koskaan tiedä.

FluffyTail's NFOs kirjoitti...

Suosittelen kokeilemaan koirien (narttujen) juoksuhousuja. Ne toimii kollilla niin miksei merkkailevalla naaraallakin. Tietysti vain silloin kun itse on kotosalla valvomassa, sillä joskus sinne vessaan pitää naaraankin mennä.

Joskus itse nauroin ajatukselle, mutta se on toimiva silloin kun ei halua eristää kollia. Tietysti kollia ei muuten mielellään päästä samaan tilaan juoksevan naaraan kanssa ellei tarkoituksena ole tehdä ko. yhdistelmää.

Katis kirjoitti...

Hej kiitoksia kovasti tuosta pöksyvinkistä! Se alkaa pian olla jo ainoa vaihtoehto noiden juoksupissojen estämiseksi.

Tällä hetkellähän ollaan nyt tehty tilapäinen ratkaisu, ja pidetään kaikki kissat Tikun juoksun ajan keittiössä. Ja Tikkuhan juoksee joka toinen viikko....joten...siellä köökissä ne sitten kököttään sen joka toisen viikon. Tosin muut kissat on vain yöt Tikun seurana. Päivisin saavat kulkea miten tahtovat, avaan heille kyllä oven jos tahtovat mennä Tikkua katsomaan tai ruokailemaan :-)