sunnuntai 15. helmikuuta 2009

.: Punaisen paholaisen ylläri :.

Aivan yllättäen tuli tyttösellemme juoksu! Olin aivan asennoitunut siihen, että saattaisi vielä mennä parikin kuukautta ennenkuin Karkki juoksee, mutta tämä tuli kyllä täytenä yllätyksenä. Mutta sehän on vain positiivinen juttu, pääsemme nimittäin kärräämään nedin sulhonsa luo tänään, sunnuntaina! En voi kieltää, etteikö minua hieman jännittäisi :-) Tästähän se kaikki nyt alkaa. Innolla odotan, että miten Jimi ja Karkki toisiinsa suhtautuvat. Toivottavasti juoksu ei lopu kuin seinään kun mennään aivan vieraaseen paikkaan.

Aloin jo panikoimaan, että tässähän pitää alkaa rakentelemaan jonkinmoista pentulaatikkoa tulevalle äidille ja pennuille (toivon niin, että tästä juoksusta onnistuisi). Ja pitää alkaa muutenkin kaikkia juttuja valmistelemaan, ihanaa.

Ollaan tässä myös harkittu, että voitaisiin viedä noi meidän kattimukset oikein valokuvaajan kuvattaviksi (tuli niin hyvä tarjous Satakissalta).

Oma nilkkani alkaa jo olla ihan hyvässä kunnossa. Ensiviikon keskiviikkona menen kipsin poistoon. Sitten on edessä pitkä kuntoutus. Mutta hitaasti ja varmasti porskutetaan eteenpäin.

"Kuka ei kuulu joukkoon?" Alla vielä kuva kisuista ja Visasta kun sattuivat kaikki niin kivasti olemaan samaan aikaan samassa paikassa :-D4 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Tsemppiä treffeille :-) Saga ja odottaa innolla punaisia ja cremejä lapsenlapsia <3

Katis kirjoitti...

*hih hih* Tsemppiä tässä todellakin taidetaan tarvita. Karkki oli ihan hiilenä Jimin nähdessään ;-D Ihan tyypillinen nainen, mikään ei kelpaa.

Mutta toivotaan nyt, että herra sais käännytettyä neitosen pään ja kesyttäis sen. Jimi osas ainakin mut hurmata, niin eiköhän se onnaa sen jääräpäänkin kanssa ^_^ toivotaan ainakin.

Minde kirjoitti...

Visa ja kissat näyttää oikein sööteiltä yhdessä :-D Mitäköhän Visa tykkää pennuista sitten?! Hih.. Tullaan Marjan kanssa sitten ipanoita katsomaan!

Katis kirjoitti...

Visa ja pennut, huh huh. Mitähän siitäkin tulee x-) No, se jää nähtäväksi.

Tottakai tuutte kattomaan Sagan lapsenlapsia! Toivotaan vaan että tästä reissusta nappais!Tervetuloa :-)