maanantai 23. helmikuuta 2009

.: Punainen paholainen kotona :.

Hienosti oli mennyt Karkin reissu Turun suunnalla. Suurkiitokset Lauralle ja Jarkolle! Sekä tietysti itse Jimille, joka oli hoitanut hommat niinkuin mamma oli käskenyt ;-)

Heti maanantai aamusti tulikin jo viestiä tähän malliin; 09:01 "Eka astuminen tapahtui juuri äsken" 10:12 "Toinen jo ;-)" 11:13 "Kolmas jo!!!". Niinpä päätettiin hakea se likka sieltä kotia jo samana päivänä :-D

Kahdeksas astuminen nähtiin vielä paikan päällä ennenkuin lähdettiin körröttelemään kotiapäin. Karkki osasi antaa Jimille takaisin läimiskää ja kunnolla, taisi olla viha-rakkaussuhde tällä pariskunnalla ^_^ <3 Sööttiä.

Yritin pari kuvaa napata, mutta en ole vielä laittanut koneelle. Ei niistä oikein tahtonut saada yhteiskuvaa. Pitää katsoa jos jonkun otoksen tännekin lisäilis. Aatella, nyt siitä on jo viikko kun pariskunta kohtasi toisensa. Jäämme odottelemaan mitä aika tuo tullessaan :-)

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Pojasta polvi paranee, eikös sen niin kuulu ollakin ;-) Kiva että Karkkinen oli helpompi astutettava kuin äitinsä... Sagalla on aina niin paljon sitä oheistoimintaa, että jää itse asia vähän taka-alalle.

Ei ole muuten läiminyt kumpaakaan sulhoaan, että Karkilla tuntuu olevan vähän enempi asennetta ;-)

Toivottavasti pieniä punaisia ja cremejä on matkalla maailmaan <3 ! Pari viikkoa ja varmaan jo tietää, onnistuiko vai ei :-)