torstai 16. kesäkuuta 2011

.: Chile :.

Oikein hävettää kun lupasin kertoa viimekirjoituksessani piakkoin lisää muuttoprojektistamme, mutta niin se aika vain vierähti ja muuttokin on suoritettu sekä melkein koko remppa saatu hoidetuksi.

Mutta tässä sitä nyt tönötetään uudessa asunnossa, neliöitä rapiat 130 (enemmänkin saisi olla). Oma piha pullollaan marjoja ja raparperejä, mutta sitäkin enemmän on hyttysiä jotka meinaavat syödä elävältä. On mahtavaa asua omakotitalossa, mutta toukokuu oli raskasta aikaa, nyt jo hieman hellittää. Lähes kaikki seinät/lattiat ja sisäkatto uudistettiin. Nyt alkaa näyttää hyvältä. Ennen-jälkeen kuvat lisätään toki vielä tänne!

 Maistiainen tulevasta ;-)

Chile-pentuekin syntyi 4.5. Pennut ovat nyt kuuden viikon ikäisiä ja erittäin touhukkaita ja uteliaita pikkukissoja. Kaikille alkaa olla hyvät kodit jo löytyneet ja kasvattajakin on hyvillä mielin upeasta nelikosta. Sijoituskotiin pääsee pennuista unelma kilpparitypy, Casablanca. Toivommekin vielä joskus saavamme häneltä yhden pentueen Kissafarin nimeen.

 Santiago ja Fresia (5 viikkoa)

 Casablanca, joka jää sijoitukseen, ehkä näemme vielä suvun jatkuvan hänen kauttaan :-)

Touhukas Villaricca lähteen Nellin luo Turkuun

2 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Onnea uudesta kodista :)

Casablanca on kyllä hurmaava tytteli <3

Katis kirjoitti...

Suurkiitokset :-) Kyllä täällä kelpaa asustella ja kissatkin viihtyvät. Pitäis vaan jaksaa jatkaa tätä iänkaikkisen kestävää järjestelyä. Ja pian alkaa projekti "Kissatahra"!

Casablanca etsii vielä sittenkin kotia. Niin hurmaava kuin hän onkin, niin emme ainakaan tällä hetkellä voi pitää enempää kisuja.