perjantai 19. elokuuta 2011

.: Syksy saapuu :.


 
Fiilistelybiisiksi: Regina - Paras aika vuodesta

Nyt on elokuu -mihin se kesä taas katosi :-O
 
Chile-pennut ovat lentäneet pesästä. Santiago lähti Närpiöön mukavan pariskunnan luo ja nyt hänet tunnetaan nimellä Nisse. Villaricca (Tuikku) lähti Nellin luo Turkuun ja hänellä on siellä kaverinaan Vuokko, samanikäinen ragdoll-tyttö. Fresia (Viiru) muutti Kokemäelle Muusa-kissan kaveriksi. 

Vielä Casablanca etsii kotia.

Kävimme Hakametsän eläinlääkärissä. Siellä oli asiantunteva silmälääkäri, joka löysi syyt pentujen silmävaivoihin. Fresialla on kehittymätön kyynelkanava, joten sen silmä ei kostu ja siksi hällä oli kokoajan silmätulehdus. Casablancalla puolestaan on toinen silmä pienempi kuin toinen ja siksi vilkkuluomi esillä. Se saattaa iän myötä vielä korjaantua, eli vilkkuluomi palautuu takaisin paikoilleen. Leikkausta eläinlääkäri ei ainakaan tässä vaiheessa suositellut. Myös Kiara oli mukana reissussa tarkastuttamassa sydämensä HCM-ultrassa ja kaikki oli kunnossa :-) Kiara sai vielä kehut kun oli niin reipas mussukka!

 Sumu 10kk, eksyi valokuvaan kun piti pikkukisua kuvailla!

Kissanäyttelyt lähestyvät ja pikku-herra, Sumu, pääsee kisaamaan jo avoimeen! :-) Turkki on "vähän" vaiheessa eikä sille oikeen mahda tällä hetkellä mitään :-/ Painoa on kyllä tullut ihan kivasti...näyttikös se kalavaaka viimeksi 5,5kg, ei huonosti 10kk ikäiseltä pojulta.

Ei kommentteja: