perjantai 21. lokakuuta 2011

.: 51 vrk :.

Se olis vuorokausia kasassa jo 51! Painoa on tullut +900g. Kovasti odotetaan jo pentujen syntymää :-) Uusi pentulaatikko pitäisi myös tehdä, edelliselle kun kävi hieman köpelösti  kun edellisen asuntomme kellariin tulvi vesi sisälle. Kiara on käyttäytynyt reuhallisesti ja nauttinut kaikesta saamastaan huomiosta. Hän on myös etuoikeutettu syömään keittiön sivupöydällä ;-) Mistä tietysti muut ovat hieman kummissaan. Vauvamasukuva tulee tietysti tänne vielä!

Sumu valmistui Jyväskylässä Championiksi 8.10. Vaikka tuntui, että tuomarin (Marc Cratucci) linja oli tosi kova viikonloppuna. Värinparasta eikä TP:ta herunut tälläkään reissulla. Saadaan ainakin pentujen rekkareihin isänkin kohdalle sentään joku titteli :-D

Meidän Nannalla on taas ollut virtsakiteitä. Ei kyllä auta muu, kuin aloittaa jatkuva Urinaryn syöttäminen. Nyt onkin iiiiiso säkki hankittu sitä -onneksi se näyttää maistuvan.

Minttu paisuu vanhempieni luona kuin pullataikina :-/ Siihen ei saada mitään tolkkua. Olen yrittänyt kysellä, että jaksavathan he hoitaa sitä kissaa ettei se ole vaan liian raskasta -katsoa kun toinen on liikalihava, äkäinen, raapii korvanjuuren välillä verille ja ei ylety edes takamustaan siistimään, joten sitä pitää käyttää pesulla tosi usein.. Jos minulla olisi enemmän aikaa käydä siellä, voisin kuvitella vieväni Minttua vaikka lenkille ja yrittää juoksuttaa laser-lelun avulla. But no can do..

3 kommenttia:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Masukuvaa odotellessa, onnea vielä Sumulle championista ;)

Minna kirjoitti...

Onnea Sumulle Champion-tittelistä! Ja onnellista loppuodotusta Kiaralle <3 Innolla odottelen minkälaisia ihanuuksia sieltä syntyy!

Katis kirjoitti...

Ainiin se lupaamani masukuva! Tässähän tulee pian kiirus ottaa sellainen. Meillä ei ole otettu yhden yhtä kuvaa tiineysaikana, tosin ei Kikkuralla niin kovin ole se masu pyöristynytkään (mahtaako kuvasta sitä edes huomata :-D).

Kiitos herkkusieni-onnitteluista!