torstai 3. marraskuuta 2011

.: Dominica pennut ovat täällä! :.

Eipä sitten tulekaan sitä masukuvaa ;-((

Mutta iloisesti voin ilmoittaa, että kolme kaunista Dominica pentua on maailmassa !!

Vähän syntymäkertomusta:

Trio syntyi 2.11. eli tiistai-keskiviikko yönä. Kiara tuli puoli yhden aikaan sänkyyn viereeni ja alkoi töniä minua hereille. En meinannut ensin jaksaa avata silmiäni, kunnes hän päätti parkaista oikein kunnolla korvaani. Sitten vasta hoksasin, että nyt on tosi kyseessä.

Juoksin kiireesti hakemaan kaikkia tarvittavia välineitä ja kun palasin makuuhuoneeseen, Kiara odotti minua heti oven takana. Petasin pentulaatikon ja kutsuin synnytäjän sinne. Ja aivan kuin neiti olisi ymmärtänyt minua, sillä hän lujaa kipittikin sinne ja alkoi samantien ponnistamaan pentua maailmaan. Klo 00:50 ensimmäinen pentu syntyi perätilassa ollen eloton, mutta ahkeran hieromisen jälkeen virkosi <3 Kiara katsoi minua aina välillä hyvin epätoivoisesti ja en voinut kuin kannustaa sitä ja silitellä vaikka välillä kivut taisivat olla niin kovia, että hänen teki mieli vähän purkaa paineita näykkimällä minua. Supistukset jatkuivat ja klo 01:25 syntyikin kaunis sinikilpikonna typykkä. Creme poju oli vielä hieman pihalla maailman menosta kun sisko paineli jo kovaa vauhtia mamman kainaloon. Sitten lakkasi supistelemasta ja Kiara kieriskeli kehräten pesässä niin kovasti, ettei pennut ennättäneet löytämään edes heti tietä maitobaarille. Olin jo valmis menemään nukkumaan hetkeksi kun tiedossa oli aikainen herätys töihin, kunnes alkoi yllättäen vielä supistelemaan :-O Sitten sieltä putkahti maailmaan vielä toinen sinikilpikonna prinsessa! Kävin onnittelemassa tuoretta Sumu-isää ja toin Kiaralle ruokaa sekä juomaa, se näyttikin maistuvan todella hyvin :-) Kiaran höttös-mahakarvoja piti hieman saksia ja kostuttaa ruokaöljyllä, jotta pentuset pääsivät paremmin hanoille. Jäin vielä hetkeksi katselemaan luontevasti käyttäytyvää emoa ja rauhallisia kolmosia.

Pennut yllättivät minut täysin, sillä olin todellakin asennoitunut siihen, että ne syntyisivät vasta viikonloppuna tai sen jälkeen :-D Mutta turvallisesti kaikki silti saatiin maailmaan.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onnittelut ihanasta triosta <3

Kiara on selkeästi tullut mummoonsa, joka myöskin vaati synnytysapua kovaäänisesti :) Onhan se kivempi kätilön kanssa synnytellä kuin yksikseen. Mitäs Karkki tuumaa ipanoista?

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Paljon onnea tuoreille vanhemmille ja kasvattajalle kolmesta karvapallerosta :D Kuvia..?

Katis kirjoitti...

Kyllä 1-viikkoiskuvat tulee tänne blogiin heti kun saan ne otettua tänään! :-)

Päivän ikäiset kuvatkin on jo olemassa, mutta ne on toistaiseksi näkyvillä vasta facebookissa. Laiskimus kun olen päivittämään noita kotisivuja.

Kiitos onnitteluista vielä :-) Karkki ei ole päässyt katsomaan lapsenlapsiaan vielä. Mutta sitten kun se on tapahtunut, niin tulee tänne siitä varmasti päivitystä.