perjantai 18. marraskuuta 2011

.: 2-viikkoisten D-pentujen kuulumisia :.

Näin ollaan selvitty ensimmäisistä viikoista. Vilan ja Cosmon painot ovat jääneet nyt hieman surkeahkoiksi vaikka sisarukset notkuvatkin maitobaarilla päivät pitkät. Kaikki pentuset ovat tosi reippaita ja osaavat miukua todella kovaäänisesti tarpeen tullen. Esimerkiksi nyt, kun otettiin uusia kuvia. Mikä siinä onkin kun sylissä ovat ihan rauhallisia, mutta auta armias kun pitäisi ottaa edestuskuvia niin johan huudetaan äitiä ja pyöritään ympyrää -_-'

Sitten Cosmosta tarkempaa tilitystä. Pentusten silmät aukeilivat ajallaan niinkuin pitikin. Ainoastaan Cosmo-pojun toinen silmä ei näyttänyt aukenevat lainkaan. Huomasinkin, että se näytti hieman turvonneelta muttei kuitenkaan rähminyt. Otin sen putsaukseen ja muutaman pehmeän vanulappusipauksen jälkeen luomet alkoivatkin irtoomaan toisistaan, mutta sieltä valui vain paksua mätää O_o Kaikki mätä saatiin pois ja silmä huuhdeltua, aloitettiinpa vielä silmätippakuurikin.

Vilan kauniit silmät kyllä hurmaavat minut tyystin! Todellinen "kissanpentukatse" kyllä vetoaa muihinkin ja uskonkin, että tulevaisuudessakaan Vilaa ei voi olla lellimättä tuon katseensa ansiosta ;-)

Eden on ollut helppo tapaus -paino nousee hyvin, silmät on terveet, touhukas pikkuneiti kokonaisuudessaan. Uusista kaksiviikkoiskuvista näyttäisi ihan siltä, kuin Eden olisi pieni hillerinpoikanen :-D Väritys kyllä käy niin yksiin.

 "Cosmo"

 "Vila"

"Eden"

Ei kommentteja: