keskiviikko 18. tammikuuta 2012

.: Dominicat 11 viikkoa ja kissalan arkea :.

Alkuun heti ulkokuvia Kiaran ja Sumun pennuista (olivat tuolloin 9½-viikkoa). Sattui olemaan mahtava pakkaspäivä ja aikaa kaivaa kamera esille. Onneksi minulla oli reippaita pikku-apulaisia ulkoiluttamassa myös aikuisia karvakamuja :-) Karkin uudet kiiltävät pronssin väriset valjaat eivät valitettavasti nyt näy yhdessäkään kuvassa. Mutta Karkki kiittää palvelusväkensä kera kasvattaja-Minnaa tuosta ihanasta syntymäpäivälahjasta.

Sumu tönöttää kodan edustalla ja näyttää niiiiiin nauttivan..vai ei ;-)
 
Nanna ja Kiarakin pääsivät nuuhkimaan talven raikkaita tuoksuja

"Ja näin palvelusväki kuljetti meidät haluamaamme kohteeseen ihan ilman  mukinoita"

Pennut eivät päässeet vielä lenkkeilemään, vaan saivat ensikosketuksen lumeen pihamme ison puupinon päällä tönöttäen. Koska tämä oli ensimmäinen kerta pihalla, pysyivät pennut vielä nätisti aloillaan ja sain otettua nopeasti kuvat. Meillä ei nyt ole yksiäkään s-koon pikkuvaljaita (mikä tietysti tarkoittaa sitä, että pääsemma shoppaamaan jälleen Arja's Art -valjaita, joista löytyy josjonkinmoista väriä ja kuosia! Jihaa ;-)). Alla on puolivartalokuvat pennuista.
FI*Kissafarin Roseau

FI*Kissafarin Capuchin

FI*Kissafarin Glanvillia

Kävimme tosiaan 2.1. ensimmäistä kertaa omalla elänlääkärillämme trion kanssa ja kaikki saivat terveen paperit sekä ensimmäiset rokotukset. Olen tyytyväinen, kun kaikki pennut painoivat tuolloin jo sen kilon. He ovatkin kasvaneet normaalisti ja ruokahalua pikkuisilla ainakin riittää :-D

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja todella onnistunut ja kaunis tuo Kiaran kolmikko <3 Karkki näyttää muuten just niin pumpulalta kuin Sagakin... Saga tosin on nyt vähän laihtunut, kun joutuu ruokaa saadakseen kipuamaan portaat yläkertaan... mut on se silti pullero :D

Täytyy tulla Edeniä kattomaan johonkin näyttelyyn livenä :) ja tietty muitakin, jos ovat näyttelyihin tulossa?

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Capuchinistahan on kasvanut vallan komea poju ihanalla ilmeellä ♥ Ja nuoret neidit ihastuttavat pörröisine turkkeineen.

Katis kirjoitti...

Eden oli pentuluokassa Kirkkonummella kisaamassa ja tuloksena oli EX1 -väri hieman kummastutti Koskengangasta, mutta hyvät arvostelut typy sai ja hävisi viiksikarvan mitalla VP- ja TP-valinnoissa.

Karkki muuten ON pumpula :-D Täytyykin punnata kaikki kissat tässä taas joku päivä. Kyllä tuo punainen hölmöläinen painaa ainakin sen viisi kiloa.

خدمات منزلية kirjoitti...

شركة شراء اثاث مستعمل بجدة
شركة مكافحة حشرات بجدة