maanantai 2. huhtikuuta 2012

.: Espanja-pentuja odotellessa :.

Viimeisimmät mitat ovat 63vrk/5,3kg. Painoa on siis tullut REILU puolitoista kiloa ja masuasukit potkuttelevet Kiaran molemmilla kyljillä innokkaina. Huomenna olisi laskettu aika -kaikki on valmiina. Odottaja käy mylläämässä pentulaatikossa pitkin päivää ja aamuöisin tulee sänkyyn kehräämään ja tassuttelemaan. Pian tapahtuu! Nyt jännitetään vain, että milloin. Voipi olla, että tulee pääsiäispentuja :-)

Myös Kiaran sisko Fuchi odottaa pentuja Crimsonette's -kissalassa ja lähitulevaisuudessa myös Murulle olisi tulossa kuulemma jälkikasvua. Karkki-mummo ja Jimi-pappa voivat olla ylpeitä suvun jatkumisesta.

Eilen katselin lasten kanssa "Cosmo-DVD:n". Eli Cosmon omistajat olivat kuvanneet ihanan videon, jossa näyttelijöinä oli kaikki Kissafarin-kissalan kissat sekä tietysti päätähdet eli Dominica-pennut. He olivat kuvanneet joka kyläilykerralla pienen pätkän ja bobusmateriaalina oli Cosmon ensipäivistä uudessa kodissa. Voi miten sydäntä lämmitti. Videon saa kuulemma lisätä tänne muidenkin nähtäväksi, joten taidampa sen lisätä hieman myöhemmin jos siinä vain onnistun.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Oi ihana idea tuo video <3 lisää vaan, olisi ihana nähdä se!!

Ja pentukuvia odotellaan innolla :) Saga on ylpeä, kun suku jatkuu taas ihanilla pienillä palleroilla <3