tiistai 10. huhtikuuta 2012

.: Espanja-pennut viikon :.

Näin sitä on pennut putkautettu maailmaan ja jo viikko ihanaa vauva-arkea takana!

Synnytys alkoi maanantaina 2.4. melko pian päästyäni töistä kotiin. Pitkin päivää minulle oltiin informoitu töihin, ettei synnytyksestä vielä ole merkkiäkään. Mutta heti kotiuduttuani Kiara tuli keittiöön kanssani, katsoi syvälle silmiini ja maukaisi (ja Kiarahan ei normaalisti mau'u). Ajattelin, että tytöllä on vain kova nälkä ja laitoin kupin täyteen ruokaa. Ruoka ei kuitenkaan maistunut, joten aavistin synnytyksen olevan jo lähellä..

Siirryin Kiaran kanssa sängylle pötköttelemään ja hän pönkesi vilttini alle tassuttelemaan kovasti kehräten. Jokusen tovin siinä pötköteltyämme synnytys käynnistyi kun vesiä alkoi tihkumaan. Nyt JÄNNITYS oli korkealla! Vauvat syntyvät, ihanaa!

Ohjastin Kiaran pentulaatikkoon ja silittelin sitä rauhoittavasti. Ei aikaakaan kun supistukset alkoivat ja ensimmäinen pentu syntyi. Kaikki viisi cremeä poikaa syntyivät tiiviiseen tahtiin illan aikana. Olin onnesta soikea kun Sumu ja Kiara olivat saaneet aikaisiksi näin kauniita poikia ja vielä viisin kappalein. Menin olohuoneeseen lepäilemään raskaan koitoksen jälkeen ja annoin Kiaran viettää pentujensa kanssa laatuaikaa rauhassa. Kun sitten olin menossa nukkumaan, kurkkasin pentulaatikkoon ja huomasin, että Kiara oli juuri pyöräyttänyt vielä pojille pikkusiskon!

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Oikein paljon onnea, suloisia poikia ja tytön Kiara toimitti :)