lauantai 2. kesäkuuta 2012

.: 1kk E-ipanoiden luovutukseen :.

Ja niin se aika vain on taas vierähtänyt pentujen seurassa. Maanantaina täyttävät jo 9 viikkoa ja ensimmäisen eläinlääkärikäynnin aika alkaa olemaan lähellä.

Tämä kuusikko on kyllä niin vauhdikas, että tätä kasvattajaa välillä ihan hirvittää. Tai sitten pentujen lukumäärä on suoraan verrannollinen touhuamisen määrään :-D Kuusin verroin laukkaamista, ruokaa, kiipeilyä, sängyssä pomppimista, rapinapallon/rikkakihvelin perässä juoksemista, isojen kissojen hännissä roikkumista jne. Näitä siis voisi kutsua hyvin reippaiksi karvalapsiksi.

Kilon paino on muutamalla pojalla jo mennyt rikki, joten hyvää vauhtia kasvetaan. Marbella on sievä typy, painoa oli 8½-viikkoisena 840g. Minusta tuntuu, että tämä tyttö on päivisin oikea enkeli, mutta heti kun valot sammuu niin johan alkaa hulinat. Onneksi Marbella "Hertta" osaa rauhoittua ajoissa ja väsähtääkin melko nopeasti touhukkaiden leikkien päätteeksi.

Madrid (alias Valkokorva) "Titan" komistuu päivä päivältä. Hieman harmittavasti väri on kuitenkin liian vaalea creme paikka paikoin. Niinkuin lempinimestäkin jo se tulee ilmi, niin mm.korvat ovat todella vaaleat. Siitä huolimatta tämä poika on valloittanut sydämeni tyystin.


Barcelona on isoisänsä, Jimin, sekä setänsä Tofun hyvä kopio! Apua, jo kolmas samannäköinen herra tähän sukuun. Niitä ei koskaan ole liikaa <3


Manzanares, Torremolinos ja Salamanca ovat kaikki kilttejä poikia. Ainut vain on, että he ovat kovin toistensa näköisiä. Joten aina ei ehdi rekisteröimään, että kuka teki mitäkin vaikka hännänpäissä on kynsilakalla värimerkit jotta pojat toisistaan erottaisi paremmin. No, ajan kanssa..kyllä ne erot sieltä alkavat pikkuhiljaa muodostumaan :-)

5-viikkoisina maitobaarilla...ehkä hieman unisissa tunnelmissa.

Neljä pientä kissanpoikaa
Kaunis Kiara-äiti

Ei kommentteja: