maanantai 25. kesäkuuta 2012

.: E-pennut 12 viikkoa :.

Kuusi reipasta kissanpoikaa!

Mahtava fiilis -Marbella, Torremolinos, Madrid ja Manzanares ovat jo löytäneet omat ihanat ihmisensä :-) Noin viikko enää luovutukseen! Jännitys on varmasti molemminpuoleinen.

Suurikroppainen Salamanca ja aktiivinen Barcelona etsivät vielä rakastavia koteja. Uskon, että ne löytyvät pian sillä nämä pojat ovat kerrassaan hurmaavia :-)

Keskiviikkona onkin sitten tehosterokotteiden, sirutusten ja pentutarkastusten aika eläinlääkärissä. Ensimmäinen reissu olikin niin väsyttävä, että pennut nukkuivat loppupäivän. Katsotaan käykö tällä kertaa samoin.

Kiaralla oli vajaan viikon mittainen juoksu, mutta siitä huolimatta se on jatkanut pentujen imettämistä. Enää imettäminen ei taida tuntua niin mukavalta, sillä Kiara ei niin innokkaasti kellahda kyljelleen vaikka tissimaakarit tunkisivat innokkaina kuonojaan mahan puolelle.

Karkki-mummo ja Hertta tutustuvat Pate-marsuun.

Hyvin mahtuu vielä!

Hertta The BlueLight ;-)

Iskä ja äiti pussailee


Madridin kanssa on jo käyty valjastelemassa pihalla. Poika hotki pieniä korsia minkä kerkesi. Tarkoituksena olisi tällä viikolla käyttää kaikkia pentuja vuorotellen pihalla. Madrid pääsee Poriin sijoituskotiin, joten tätä herraa tullaan varmaan näkemään ainakin muutamassa näyttelyssä ja hän vastaanottaa ehkä pari daamia kasvettuaan ensin komeaksi kolliherraksi!

Marbella "Hertta" on keksinyt, että sukat ovat parhaita leikkikavereita. Niitä voi riepotella pitkin poikin ja pyykkikorista löytyy aina mehukkaimmat yksilöt! Sitten voikin juosta sukka suussa karkuun ja murista samalla ettei kukaan vain varasta sitä. Hertta tykkää hoivata veljiänsä pesemällä korvat sisältä ja ulkoa aivan perusteellisesti. Tietysti samalla pitää ottaa kunnon puristusote kaulasta, ettei veli vain karkaa kesken pesun.


Torremolinos onkin oman elämänsä pikkuinen sirkuspelle. Hän on keksinyt, että yksinkin voi pitää hauskaa. Kaikenmaailman temput kettuloikista pellehyppyihin onnistuvat kyllä.


Silloin tälllöin tuntuu siltä, että kaikki pennut ovat riiviöimässä. Mutta tarkemmin katsottuna saattaakin olla, että vain yksi pentu se siinä touhuaa ja saa todellisen shown järjestettyä. Kyseessä on tietenkin Barcelona :-D Hän on todellakin aktiivinen, tuleepa mieleeni ihan Karkki-mummo pentuna. Mutta kun leikit on leikitty, on kiva miukua ihmisille jotta saisi huomiota. Sitten voikin vaikka käpertyä viereen nukkumaan.


Salamanca on helppo ja huoleton kaveri. Hän on hieman sellainen "jössikkämäinen". Parhaat nukkumapaikat löytyvät tietysti katonrajasta, muut tyytyvät hieman matalemmallakin sijaitseviin pesiin.


Se, kellä on "äijäilme" jo pikkupojasta on varmaan mitä hurmaavin ilme myös vanhempana. Kyseessä on tietysti Manzanares. Pienessä paketissa on enemmän äijämäisyyttä kuin monessa aikuisessa kollissa ;-) Jos kuvittelisin Manzan muuttuvan ihmishahmoon, hän muistuttaisi varmaan Wolverinea (kuva oikealla) ->

Ei kommentteja: