torstai 10. marraskuuta 2011

.: Dominicat viikon :.

Ajatella, nyt jo on mennyt viikko pentujen kanssa. Ne eivät vielä vaadi paljoa kasvattajan hoitoa, sillä Kiara on hoitanut pesut, pusut ja ravinnon.


"Cosmo" on surkeasta syntymäpainostaan huolimatta kasvanut mahtavaa vauhtia.

"Eden" tuntuu olevan askeleen muita edellä painonsa puolesta. 

"Vila" pienokaisella on persoonallinen viiru naamassa :-)


Pienokaiset aukovat silmiään kurkkiakseen mitä ympärillä tapahtuu. Cosmo poika on saanut siskonsa painossa kiinni. Joten tuskin se ainakaan jää ihan miniksi vaikka painoi syntyessään hurjan vähän. Innolla jo odotamme, että pääsemme näkemään millaiset luonteet pennuille muodostuu. Nyt vaikuttaisi siltä, että kaikki viihtyvät ihan rauhallisesti sylissä, toivottavasti niin olisi jatkossakin :-) Vila ja Eden ovat muovautuneet typyköiden lempinimiksi. Itse rekisterinimiä pitää vielä hieman zoomailla.

Aivan, ja muitakin kuulumisia kissalastamme tietysti on :-) Tikku avasi marraskuunsa hieman erilaisissa merkeissä. Eli hän siirtyi vihdoin kastraatti-kerhoon! Toipunut on mainiosti ja laitettiin vain yksi tikki. Muistan kun aiemmin on laitettu oikein rivistö tikkejä mahan alle. Mutta nyt me päästään taas saunomaan, kun ei joudu juoksuista kissaa pitämään eristettynä siellä. Jee!

Karkki täytti 3.pv 4 vuotta! Tänä vuonna emme kuitenkaan herkuttele katkarapukakulla, niinkuin viimevuonna pääsi käymään ;-) Kiara antoi äidilleen kuitenkin todella mainion lahjan, kun pyöräytti maailmaan ihanan trion.

Ei kommentteja: