tiistai 12. tammikuuta 2010

.: Vuoden 2010 kujeet :.

Nöyrryin tappiooni, kotisivut eivät valmistuneet vuoden 2009 aikana. Edelleen on projekti kesken ja aikaa sen jatakamiseen on tuhottoman vähän. Pidetään kuitenkin peukut pystyssä, että saisin ne vielä alkukevään aikana julkaisukuntoon :-)

Ei sitten mahduta mukaan enää Jyväskylän näyttelyyn Karkin kanssa, harmittavaa. Ehkäpä sitten POHKIS tai TUROK seuraavaksi.

Kiarasta on kasvanut upea neitokainen. Kooltaan alkaa olla jo äitinsä vertainen ja paremmassa turkissakin tyttö on juuri nyt. Pelkäänpä vain, että seuraavaan Tallinnan näyttelyyn mennessä äiti ja tytär ovat ehtineet pudottaa karvansa kun nyt kuitenkin ovat ihan hyvässä talviturkissa :-/

Tänä vuonna Tikulle on suunnittella pennut, ensimmäiset ja viimeiset (näillänäkymin). Katsotaan vain miten suunnitelmat etenevät ;-) Niistä lisää myöhemmin. Kauhea pentukuume jo myllää ^_^

Minttu ja Nanna ovat muuttaneet (väliaikaisesti) mummulaan (vanhemmilleni), kun Mintun tila alkaa olemaan jo niin huolestuttava :-/ Painoa vaan tulee lisää Light-ruokavaliosta huolimatta (toissapäiväisen punnituksen mukaan 6,85kg). Lisäksi juo välillä kamalasti ja sen iho on todella ärtynyt. Diabetestä epäilen, piakkoin lääkäriin. Minttu ei siedä lapsia eikä jaksa muita kissoja kuin Nannaa. Läheisyyttä se kuitenkin kaipaa ja haluaa olla rakastamiensa ihmisten sylissä kuolaamassa ja hoivata siskoaan :-) Kyllä tämä tästä.

Kotisivujen uudistuksesta vielä sen verran, että muutos tulee olemaan hurja!!


2 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Odottelen kotisivujen uudistusta innolla!! :-)

Ootko nyt kuitenkin lähdössä Tallinnaan, vaikka Karkki karsiutui Jyväskylästä? Mä en taida uskaltaa ilmoittaa Iinestä reissuun, kun siltä lähtee kauluria joka päivä ihan tukkoina :O Lilli on kanssa ihan karvaton... mut ei voi mitään!!

Kiva että Minttu ja Nanna saavat olla nyt keskenään, se on varmasti niiden kannalta paras ratkaisu :-)

Katis kirjoitti...

Khyyl khyyl, Tallinnaan on sekä Karkki että Kiara lähdössä :-)

Meillä kanssa kaikilta kissoilta tippuu kaulurit ja turkki :-/ höh.

Minttu ja Nanna ovat nyt tyytyväisiä, olen käynyt katsomassa niitä tiiviisti.