keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

.: Kastraatti-Karkkinen toipumassa :.

Noniin, niin siinä sitten kävi että kohtutulehdus vei voiton.

Aluksi näytti siltä, että antibioottikuuri olisi auttanut.Mutta heti kuurin loputtua Karkki alkoi paisumaan mahasta. Maanantaina eläinlääkärin uusi diagnoosi oli märkäkohtu (eli kohtutulehdus edennyt pahempaan) -kohtu ja munasarjat olisi erittäin nopeasti leikattava. Maanantai-tiistai yönä Karkki oli vuotanut TODELLA paljon verta/nestettä/mätää. Ei ollut kiva herätys aamusti kun lakanat olivat sotkussa. En ollut herännyt sen tassutteluihin ja kovaan kehräämiseenkään. Kaikesta kauheasta huolimatta Karkki oli todella reipas!

Tänään (keskiviikkona) pääsimme leikkaukseen heti yhdeksältä aamulla. Jätin reippaan Karkkisen lääkärin käsiin ja suuntasin pariksi tunniksi kaupungille pyörimään jotta sain jotain muuta ajateltavaa etten vain murehtisi koko aikaa. Yhdeltätoista sain hakea kissani, joka makasi vielä heräämössä muodikkaan kaulurinsa kanssa. Karkki peiteltiin lämpimästi ja lähdimme kotia kohti. Automatkalla hän jo nostelikin päätään ja kotona yritti heti hoippua etiäppäin. Nyt tuoreella kastraatilla on oma rauhallinen sviitti kylpyhuoneessa :-)

Onhan se tietty harmillista, että näin nuorena jo joutui siirtymään kastraattikerhoon. Seuraavia pentujakin kun oltiin jo ajateltu keväälle 2011 :-/ Olen kuitenkin tyytyväinen, että Karkki ehti saamaan yhden aivan ihastuttavan pentueen, joista ainakin Kiara ja Tofu (sekä ehkä/toivottavasti myös Fuchi ;-)) jatkavat sukua.

Parasta tässä on se, että Karkki saatiin pikaisesti hoidettua :-) Toki vielä jatkuu antibiootit ja kaulurikin pitää olla ainakin 10 päivää sekä tikkejä puhdistaa, mutta voiton puolella tässä ollaan!

P.S. Sannalta tuli informaatiota, että Tofu-herra painaa nyt 11 kuukauden ikäisenä 6kg! ;-) Ja halut ovat pysyneet kurissa Tikun käynnin jälkeen ja emäntäkin saa vihdoin olla rauhassa :-D

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Paranemisrapsutuksia Karkkiselle! <3 Kyllä se olo varmasti pian kohenee leikkauksen jälkeen.

Onpas Tofu todella kivan kokoinen poika!! Kiva nähdä millaisia pentuja Tofu ja Tikku saavat yhdessä :-)