maanantai 15. maaliskuuta 2010

.: Kilpparityttö treffeillä ja PunainenPaholainen antibioottikuurilla :.

On sekä hyviä että huonoja uutisia.

Perjantai 5.päivä huomasin Karkilta tulevan vaaleaa vuotoa (kuin mätää) emättimestä. Seurailin viikonlopun sen vointia (joka pysyi hyvänä) ja vuotokin loppui. Kuitenkin maanantaina halusin varmuudeksi tarkistaa eläinlääkärissä, ettei sillä vain ollut kohtutulehdusta. Eläinlääkärin puntari näytti 4,2kg, siis 200g vähemmän kuin viimeksi. Poikanikin 1v10kk pääsi punnitsemaan unileluhaukkunsa, jonka paino oli hurjat 100g :-D Rouva oli kiltisti ultrauksessa selällään, ihan kuin se olisi nauttinut tilanteesta. Tarkastelimme kuvaa monitorilta..kohdussa näkyi nestettä tummina alueina parissa kohtaa ja tässä tapauksessa ne eivät olleet kissanpentuja vaan kyse todellakin oli mahdollisesta kohtutulehduksesta. Peräpäästä otettu tikkunäyte oli kuitenkin puhdas, joten otimme vielä verikokeen. Siitä saatiin seuraavana päivänä selville, että olimme oikeassa -kohtutulehdus.

Karkille annettiin lääkärissä piikillä eka antibioottisatsi ja tiistaina piti aloittaa nestemäinen ruiskeella. Hänpä ei vaan ollutkaan ihan samaa mieltä lääkkeen ottamisesta, niinpä antibiootin antamisesta on tullut joka aamuinen ja -iltainen taistelu. Palkkioiksi Karkki kuitenkin saa aina kinkkusiivun, jotta paha maku lähtisi suusta pois ja olisi merkkinä jonkinlaisesta reippaudesta. Toivotaan nyt, että kuuri auttaisi ja seuraavassa ultrauksessa tilanne olisi parempi.

Ja sitten niihin parempiin uutisiin. Eli meidän 007 Andrea Anders "Tikku" pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan ihka oikeaa herraa!

- - - - - - EIKÄ!! Tapahtui jokin virhe ja loppu kirjoittamani teksti katosi. Yritän nyt muistella mitä kirjoitin, ja jatkaa tästä. - - - - - -

Kohtaaminen oli hieman rajummanoloinen kun herra jahtasi raivoissaan morsiantaan pitkin kämppää, mutta tilanteen rauhoituttua (ja Tofun ehkä älytessä, että täähän on NAINEN!) he kurnuttelivat jo lempeästi toisilleen :-) Sanna kertoi, että Tofu kosiskeli kauniisti Tikkua; Tikku istui tuolilla ja herra pyöri tuolin ympäri laulellen <3 Hieman epäilin, että ymmärtääkö pariskunta treffiensä päätarkoitusta kun kumpikin oli kokemattomia. Varmaa lukua ei ole, mutta tietojen/laskujen mukaan nuoripari oli 9 kertaa nautiskellut yhteisistä hetkistä ;-) Kaiken touhuamisen lomassa pariskunta oli yhdessä makaillut vuoteessa kieriskellen <3 Kyyhkyläisten erottaminen ei ollut kivaa kun Tofu huomasi aikeemme ja meni kantokopan päälle "Ette vie mun akka!" ja meinasi pujahtaa mukaan ovenraosta ;-) Kotona Tikku nukkui ihan poikkinaisena koko illan ja Kiara alkoi laulaa kollintuoksuisen Tikun vuoksi. Täällä tarvitaan korvatulppia!! Apua.

Nyt siis pidämme peukut pystyssä ja jäämme odottamaan jännittyneinä tulevaa.

Kasvattini Tofu oli muuten erittäin komea ilmestys. Hieman oli "kasvattajan lellikki" -tittelilläkin vaikutusta asiaan, mutta kyllä siinä kissassa oli silmälle iloa. Tofun pää oli jo paljon kollimaisempi ja kokoakin herralla oli kiitettävästi. Mahtaisiko emäntä, Sanna, saada Toffista uutta painotietoa *vink vink* ;-D Ihme oli myös se, ettei lapsiin tottumaton Tofu paljoa ujostellut hulivili poikaanikaan, joka yritti hieroa lähempää tuttavuutta kolliharraan. Lempeästi otti herra vastaan vieraat :-)

5 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Ei ihme että Karkki pistää vastaan! Ne nestemäiset antibiootit maistuu aivan kauhealta, ainakin meillä menee tablettien muodossa paremmin alas... Mut kuuri alkaa ilmeisesti olla jo lopuillaan?

Tikun ja Tofun treffit oli ilmeisen onnistuneet? Eiköhän teillä oo kesällä pentuja, Karkin lapsenlapsia <3

Katis kirjoitti...

Itseasiassa tekstiini tuli hieman lisää jatkokertomusta kun jotenkin bloggeri kadotti sen alkuperäisen loppuosan!! :-O

Sain vielä eläinlääkärissä päättää otanko tabletit vai nestemäisen ja minähän otin nestemäisen ajattelematta! :-/ Vielä on torstaihin asti kuuria jäljellä.

Ja nyt sopii odottaa jännittyneenä onnistuivatko treffit, ainakin kummallakin osapuolella oli nautinnollisia hetkiä :-) Aatella, Karkistakin tulis mummu!!!!

Minde kirjoitti...

Ai kappas, tekstiin tuli lisäys! tää bloggeri on siitä surkee, että kaikki ylimääräiset tagit aiheuttaa sen, et teksti menee joko lukukelvottomaksi tai katoaa kokonaan :-/

En kyllä voi kuvitella Karkkia mummuna, mutta kohtahan se tapahtuu :-) Ajatella et Sagakin on sitten jo isomummo!

Katis kirjoitti...

Joo arvaa harmittiko kun puolet tekstistä katos suitsaits-sukkelaan teille tietämättömille ;-(

Kääk, no niinpä!!

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Oi voi... Toivottavasti Karkki selviää kohtutulehduksesta ilman mitään sen kummempaa. Meillä pomppasi sydän kurkkuun, kun luimme asiasta...

Toivottavasti treffit onnistuivat, tuo yhdistelmä on vallan mielenkiintoinen, (Tofu on oikea namupala). :D