keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

.: Tikku +360g :.

Pentuja odotellaan! Pari viikkoa sitten varmistui Tikun tiineys ja nyt jo on kovin iso masu typyllä. Sama käytös alkoi heti honeymoonin jälkeen mitä viimeksikin, eli tassusta saavat kaikki kissat jotka yrittää vähänkin lähemmäksi tuota kärttyisää mammaa ja ruokakupilla pidetään muristen puolia ;-) Kuitenkin palvelusväen seura kelpaa entistäkin enemmän. Painoa on siunautunut noin +360g ja päiviä on kasassa muistaakseni 40.

Kiarasta ei vieläkään ole tietoa onko masussa karvavauvoja. Päiviä tais olla nyt joku  24. Painoa on kyllä tullut n. +300g, mutta näkyvää muutosta ei ole havaittavissa.


Pieni Sumu-vauvakin on jo 5½kk ja painaa päälle 3kg. Niin ne pienetkin vaan kasvaa. Hältä oli lähtenyt maitohammaskin (bongasin irtohampaan mein päiväpeitolta, oli aika komee)!

Minttu-kuulumisiakin pitkästä aikaa :-) Minttu on nyt asustellut jo reilun vuoden vanhempieni luona. Valitettavasti emme voi ottaa Minttua enää takaisin, sillä se ei kestä lapsia ja hälinää. Sen hermot ja stressinsietokyky on aina kovalla koetuksella kun vierailemme mammalassa. Oikeastaan se onkin Mintun etu saada asua Ulvilassa ainoana kissana. Kuukauden-pari tällä kotikissarouvalla oli ERITTÄIN paha tulehdus korvalehdessä. Kävimme Ulvilan eläinlääkärillä näyttämässä sitä ja tujut lääkkeet siihen saatiin. Onneksi nyt vaikuttaisi siltä, että lääkekuuri on auttanut. Mintun korva ei ole enää rupinen ja siinä kasvaa jopa karvaa jälleen. Vielä pitäisi käyttää jälkikontrollissa.


Tässä pientä muuttoprojektiakin saattaa pukata mikäli kaikki menee nyt hyvin :-) Siitä lisää myöhemmin ensviikolla.

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Varmasti Mintulle parempi, että saa elellä ainoana kissana ja stressittä :-)

Tsemppiä pentujen odotukseen ja jään mielenkiinnolla odottamaan muuttouutisia :-)